Tájékoztató

A „Legradent Kft korszerűsítési projektje” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00924 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból  vissza nem térítendő támogatás formájában történt.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 9 999 998,- Ft
INTENZITÁS: 70%
TÉNYLEGES BEFEJEZÉS: 2022.07.15
.

A projekt megvalósításával fogászatunkon beüzemelésre került egy Castellini Skema 5 fogászati egységkészülék, egy Vatech Ez-Ray Air Röntgen, valamint egy Circotherm Hőlégsterilizátor
OH300/40. A fogászati kezelőegység ergonomikus és kényelmi funkciói ötvözve a magas műszaki tartalommal, növelik a betegkomfortot és a kezelések eredményességét.
A kezelőegység rendszerbe köthető a Vatech Ez-Ray Air Röntgengéppel is. A Circotherm Hőlégsterilizátor a magas hőfokon való sterilizálás, fertőtlenítés érdekében segít nekünk.

A fejlesztések megvalósításával fogászatunk nagymértékben emelte szolgáltatásaink színvonalát. A pályázat eredményeképpen javult versenyképességünk, kapacitásaink és termelékenységünk
növekedett.

Várom rendelőimben!